2-1 Mikael Fransson (Mattias Jönsson) 19 min
3-2 89 min

Varningar
Mikael Fransson 83 min

Första förlusten i slutminut och straffmål mot division 4 motstånd.
Vi visste redan innan att matchen mot Vellinge skulle bli en en riktigt svår nöt att knäcka. Nykomponerad backlinje igen och Martin Rengbo, Frank Brobeck, Martin Jönsson och Andreas Ungh gjorde alla årsdebut. I matchens första minut missar Torpförsvaret och en Vellingespelare ställs fri och placerar enkelt in 1-0. I den 9:e minuten har Anders Nilsson en nick precis över. I den 13:e minuten vänder Anders Nilsson runt fint och testar skott men tyvärr går skottet över. I den 16:e minuten bjuder Torpförsvaret pånytt på ett friläge och 2-0 är ett faktum. Våra första 15 minuter var inte de bästa... I den 19:e minuten slår Martin Jönsson en underbar hörna som Mattias Jönsson når högst på och Mattias nick går till Mikael Fransson som nickar in bollen i mål från nära håll till 2-1. Detta var Mikaels 4:e mål för säsongen. Efter vår reducering höjs vårt spel och tempo och vi bjuder på riktigt fin fotboll stundtals. I den 44:e minuten är Kaj Nurmi på väg att rinna genom Vellinges backlinje men en Vellingeförsvarare fäller Kaj och domaren blåser helt korrekt för straffspark. Kaj Nurmi slår straffen själv och lägger bollen i ena hörnet medans målvakten kastar sig åt andra hållet. 2-2 står sig till halvlek. Inledningen av andra halvlek spelar vi jättefin fotboll och det är bara målen som saknas. I den 52:a minuten spelar Kaj Nurmi fram bollen till Anders Nilsson som kommer fri men målvakten får upp en arm och lyckas rädda Anders avslut. Östra Torp gör 6 byten under sista halvtimmen men håller ändå spelet bra uppe. I matchens 89:e minut misslyckas en Torpförsvarare med en hemåtnick och en Vellingespelare snor åt sig bollen och placerar enkelt in 3-2 för Vellinge vilket också blir slutresultatet. Surt att förlora i slutminuten men en fjäder i hatten ändå då vi bjuder division 4 laget på bra motstånd. Nu slickar vi såren och kommer taggade till tusen på fredag klockan 14:00 då vi tar mot Anderslövs BoIK på hemmaplan i seriepremiären. Väl mött på Smygehamns IP!